Aviz juridic

Aviz juridic

nickyjewellery.com

SITE-UL ESTE EDITAT DE:

NH Media LLC

Al cărui sediu se află:

NH Media LLC, 16192 Coastal Highway, Lewes, Delaware, 19958, County of Sussex, USA

Număr EIN: 38-4273141

Informații de contact :

Email: hello@nickyjewellery.com

 

SITE-UL ESTE GĂZDUIT DE:

Shopify Inc.

126 York St.

ON K1N 5T5

CANADA

Telefon: +1-888-746-7439

UTILIZAREA SITE-ULUI WEB

Proprietatea intelectuală

Editorul deține drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conținut al site-ului. Acest lucru înseamnă că utilizatorii site-ului nu pot descărca sau copia și lipi aceste conținuturi fără o autorizație expresă din partea legii sau a Editorului.

Sub rezerva drepturilor partenerilor săi, conținutul site-ului este proprietatea exclusivă a Editorului și este protejat de legile franceze și internaționale referitoare la proprietatea intelectuală. Acest drept de proprietate include, dacă este cazul, bazele de date prezente pe site, care sunt protejate în temeiul dreptului sui generis al producătorilor de baze de date.

Elementele site-ului, luate în ansamblu sau individual, nu pot face obiectul niciunei utilizări, transformări, traduceri, adaptări, reproduceri, exploatări, totale sau parțiale, neautorizate în mod expres de către Editor, sub sancțiunea urmăririi penale.

Legături hipertext

Site-ul este susceptibil de a direcționa utilizatorul prin intermediul unor legături hipertext către alte site-uri ale aceluiași Editor sau ale unor terți.

Este la latitudinea utilizatorului să consulte mențiunile legale ale acestor site-uri și să respecte eventualele condiții de utilizare ale acestora.

Editorul nu poate fi în niciun caz considerat responsabil pentru informațiile difuzate pe site-urile la care trimit linkurile hipertext prezente pe site-ul său, precum și pentru orice daune de orice fel care rezultă în special din accesarea acestora.

În cazul în care o persoană își îndreaptă utilizatorii către acest site, Editorul își rezervă dreptul de a solicita eliminarea linkului hipertext care trimite către acest site, în cazul în care consideră că acest link nu este conform cu drepturile și interesele sale legitime.